Diner Thuis - Catering - Cateraar & Kok Thuis

Gepubliceerd dec. 03, 21
6 min read

Chef Op Bestelling

! Wilt u zich culinair laten verwennen door een échte chef in uw eigen keuken? De beste plek voor een intiem diner is op uw eigen locatie. , onze koks verzorgen in uw vertrouwde omgeving in een intieme sfeer de lekkerste gerechten. Met onze professionele service krijgt u een ware culinaire beleving! Genieten van een groots diner uit uw eigen keuken zonder dat u de hele avond in de keuken doorbrengt, dat wil toch iedereen? Meerdere gangen eten met uw gezelschap, Wij zorgen ervoor dat alle boodschappen en voorbereidingen worden gedaan.

Alles wordt geserveerd op prachtig servies en uitgeserveerd aan uw eigen keukentafel. U kunt het zich niet gek genoeg bedenken, onze kok heeft overal aan gedacht. U kunt 100% genieten van uw gasten. Tot en met de koffie bent u onder uw gasten, wij ruimen de keuken weer netjes op en doen alle afwas.

21 diner? Huur één van onze professionele thuiskok! Wordt jij binnenkort 21 jaar en mag jij een ? Bestel onze kok aan huis en bespreek samen een menu dat je wilt serveren aan al je vrienden. Wij zorgen ervoor dat je vrienden de lekkerste producten geserveerd krijgen. Niet alleen het eten, maar ook de aankleding van de tafel, de dranken en het servies kunnen wij verzorgen.

Cateraar

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag
0615056880
Prive kok aan huis prijs

Heb je andere diner plannen voor je verjaardag? Een barbecue, tapas, walking dinner of buffet behoren ook tot de mogelijkheden. Seizoensproducten en werkwijze van ons koks, Onze menu’s worden samengesteld aan het seizoenstype. Wisselende gerechten worden hoofdzakelijk gebaseerd op de Franse en Italiaanse keuken, maar ook andere landen behoren tot onze mogelijkheden.

Zo trekken wij onze eigen bouillons, werken wij met lokale leveranciers die alles zelf bereiden en bezorgen wij u de beste smaakintensiteit. De invulling van het menu doen wij in overleg met u wensen en budget. Aan de hand hiervan maken wij een voorstel (Catering - Bijzonder lekker eten!). Uiteraard wordt er rekening gehouden met speciale wensen binnen de groep.vegetarische-, gluten-, lactose- en vegangasten. Kosten voor een kok aan huis, De zijn afhankelijk van de groepsgrootte, het aantal gangen dat u wenst en de soorten gerechten die u wilt serveren. De kok rekent een vaste prijs voor de reis-, huur- en voorbereidingskosten. De startkosten liggen meestal tussen de € 65,00 - € 95,00.

catering & Kok Thuis

U kunt het zelf zo luxe maken als u wilt. Onze kok kan met ingrediënten als kreeft, luxe vleessoorten & kaviaar werken, maar ook een zelfgemaakte pasta’s, huisgerookte producten en andere mooi producten kan worden gewerkt. Een diner voor 6 of 8 personen is natuurlijk ook mogelijk. Kosten zijn dan afhankelijk van aantal gangen, reistijd en drank/wijnarrangementen.

Wij bespreken graag de mogelijkheden bij het afstemmen van uw menu. Reserveer een kok aan huis. Vraag informatie aan voor uw diner! Wilt u graag in contact komen met een kok aan huis in uw woonplaats? Wij komen door heel Nederland..

Steeds vaker worden wij gevraagd om een walking dinner thuis of op locatie te verzorgen. Een walking dinner aan huis of op de zaak is enorm populair bij grotere groepen. Dit omdat het informeel is en ook veel praktische voordelen heeft in geval van ruimte gebrek. Want bij een walking dinner is het niet noodzakelijk dat er voor iedereen een vaste zitplaats is.

cateraar & Kok Aan Huis Den Haag

Jongeren vinden het juist heel plezierig om staand te eten. Dit geeft een gevoel van vrijheid, mensen bewegen gemakkelijker. Hierdoor wordt het minder statisch dan bij een klassiek diner aan tafel. Dit betekent voor ons als kok aan huis ook dat veel mensen spontaan een kijkje komen nemen in de keuken.

Het bruidspaar heeft bij een walking dinner veel beter de gelegenheid om met meerdere gasten in contact te komen. Maar ook voor de zakelijke markt zijn walking dinners erg populair. Dit eigenlijk om dezelfde reden, makkelijk kunnen wisselen van plaats en daarmee makkelijk in contact komen met diverse potentiele samenwerkingspartners (Smaak en Passie Uw persoonlijke topkok aan huis en catering).

walking Dinner Aan Huiscateraar & Kok Aan Huis
High-teaNj-cook4you Op Het Water

Meestal serveren wij rond de 10 kleine gerechten. Hiervoor rekenen wij circa drie uren van amuse tot dessert. Alle gerechten worden op mooie disposables, lepels of in glaswerk geserveerd en kunnen staand gegeten worden. Alle te serveren gerechten worden a la minute vers afgemaakt en gedresseerd in uw eigen keuken.

Culinaire Duizendpoot - Haal Het Restaurant Bij U In Huis!

Walking DinnerChef Kok Aan Huis - Buffet - Walking Dinner

Het mooie van een walking dinner is dat het mogelijk is om diverse kleine op elkaar afgestemde gerechten te kunnen proeven. U kunt het eigenlijk wel een beetje vergelijken met tapas maar alleen zit u dan aan tafel. U kunt door ons een walking dinner laten verzorgen in heel Nederland.

Catering WassenaarPetite Cuisine: Ambachtelijke Catering

De Riet is een Keukenstudio met daarbij ook een eigen brouwerij en een winkel met veel eigen biologische producten. De kookstudio wordt gebruikt door het zakenleven voor workshops en teambuildingsuitjes - Luxe BBQ aan huis - Bekijk Catering. Maar ook particulieren weten de kookstudio goed te vinden. Aan de studio is ook een stal met daarin koeien gebouwd.

Op 16 april werden de vrijwilligers van Hospice Dome getrakteerd op een dagje uit. En als je alle verhalen hoort wat ze meemaken, hadden ze dat meer dan verdiend. Want niet niks wat er zich in en rondom een hospice afspeelt. Intentie van het uitje was dat er veel gelachen moest worden, lekker gegeten maar ook geleerd. Tapas catering aan huis.

Catering Voor Uw Bedrijf En Uw Privé Feest

De coordinator van de vrijwilligers had mij gevraagd hoe we bewoners van het hospice op zouden kunnen vrolijken. Haar gedachte was om ze mooie en lekkere gerechten aan te bieden als de familie op bezoek komt. Vandaar dat alle vrijwilligers de kookworkshop leren garneren werd aangeboden. Alles bij elkaar een hele nobel iets om hier aan bij te mogen dragen (Catering in Nederland nodig? Alles snel geregeld!).

Met vriendelijke groet,Prive kok aan huis thuiskok Klaas Culinair Kok op locatie Naast het koken aan huis, kunt ons ook inhuren voor het koken op locatie. Dit kan zijn op kantoor, op een boot maar ook in een mooi kerkje of boerderij. Enkele jaren geleden hebben wij op een landingsbaan in Eelde die tijdelijk gesloten was een diner mogen verzorgen. Privacybeleid - NJ-Cook4You Catering.

Met vriendelijke groet,Kok op locatie Klaas Culinair Thuiskok Amsterdam Sinds enkele maanden verzorgen wij het diner voor de “Heeren 19” in Amsterdam Zuid Oost. Tijdens dit zakendiner komen meerdere heren van beursgenoteerde bedrijven maandelijks bijeen. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met thuiskok Amsterdam. Voor het aangaan van deze overeenkomst moesten wij verklaringen van goed gedrag aantonen, maar ook tekenen dat wij informatie die daar besproken wordt niet openbaar delen.

catering Den Haag

Zo hebben wij tijdens sail Amsterdam een walking dinner gekookt op een van de vlaggenschippen van Sail Catering Utrecht Sinds enkele jaren zijn wij naast het koken van luxe diners aan huis ook gestart in Utrecht met catering Utrecht. Binnen dit concept is het mogelijk dat wij grotere opdrachten uitvoeren op locatie - Catering Den Haag.

catering Den Haagcatering The Hague

Maar ook diners in grote kerken of op andere bijzondere locaties kunnen wij nu door een samenwerking met een grote landelijke cateraar ook uitvoeren binnen de stijl die u gerust Klaas Culinair waardig mag noemen. Diner aan huis bij Klaas Culinair thuis Kok aan huis Klaas Culinair is in te huren voor het koken op locatie. Cateraar & Kok thuis. Petite Cuisine: Ambachtelijke Catering.

Navigation

Home

Latest Posts

Terrasoverkapping Horeca

Published Jan 18, 23
12 min read

Horeca Terras Overkappingen

Published Dec 12, 22
12 min read