Festivaltenten En -Faciliteiten Boek hier

Gepubliceerd dec. 11, 21
6 min read

Tenten Voor Evenementen - Creatieve Totaalaanpak Boek je hier

Hoe zijn jullie tenten verhuurprijzen opgebouwd? Onze huurprijzen zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen. Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen? Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek.

De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op. Kunnen jullie mij een prijslijst sturen? Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen. Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden? Ja dat is mogelijk.

Huur Een Partytent Boek je hier

Vraag ons naar de specificaties. Bestaan er normen of regels m (Grote party tent huren). b.t. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden? Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten. Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten? Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer? Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden.

Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem.

Onze Tenten - Tentenverhuur Vindt hier

Organiseer je buiten een feestje? Dan is het aan te raden om ook een partytent te huren. Zeker bij slecht weer is het natuurlijk prettig dat gasten droog kunnen staan. Het voordeel van de partytent is het gevoel dat je nog wel enigszins buiten bent wat vaak wel een fijn sfeertje gaat.Kortom: voor feestjes buiten groot en klein is het verstandig om na te denken over het huren van zo’n tent - huur tent. Op deze pagina vind je meer informatie Een partytent is speciaal bedoeld voor gebruik tijdens een event of feest Ideaal voor een buitenfeest waarbij je niet precies weet wat het weer gaat doen Het is een relatief goedkope optie als je het vergelijkt met het huren van een café of andere zaal Het is supersnel op te zetten en af te breken Tenten zijn er in vrijwel alle formaten.

Events Catering En Verhuur Boek je hier

De tenten zijn er in vrijwel elk denkbaar formaat. Dus wat de omvang van de groep ook is, er is altijd een geschikte tent. Vaak kan je de tenten gewoon gratis laten bezorgen, en worden ze ook weer afgehaald. Bij kleinere tenten kan het zijn dat hier wel kosten voor gerekend worden.

Zo heb jij er helemaal geen werk mee. Houd er wel rekening mee dat hier extra kosten aan verbonden zitten. Even met een aantal vrijwilligers de tent op- en afbreken kan dus wel wat geld besparen. De kosten van zo’n partytent verschillen sterk. Het hangt o. a. af van het type tent, het formaat en het aantal dagen dat je de tent huurt.

Tenten - Tent Your Event - Altijd Advies Op Maat Boek nu

De tenten zijn er verschillende formaten. Van 3 X 3 meter tot 12 x 12 meter. Het meest populair is de reguliere partytent. Dit is de bekende witte tent met zijwanden. Verder is er de pagadotent (vierkant en steviger) en een easy up tent. Een partytent huren kan al vanaf €30,00 per dag.

Ook scheelt het als je de tent zelf ophaalt, opzet en afbreekt. Als je dit laat doen door de verhuurder gaan de kosten omhoog. Ja, verhuurders kunnen je ook helpen met andere nuttige producten. Denk aan barkrukken, statafels, stoelen, heaters, geluidssets, of een BBQ.

Verhuur Van Tenten, Kramen En Overige Artikelen Vindt hier

Of je de tenten nu zelf op- en afbouwt of dat je dit door ons laat verzorgen: de partytenten moeten altijd goed worden verankerd, om wegwaaien te voorkomen (tent huren feest). Als de gehuurde partytent op gras wordt geplaatst kan de tent worden vastgezet met touwen en pinnen die in het gras worden geslagen.

Ook hieraan kan een tent met touwen worden bevestigd. Wordt een tent op een verharde ondergrond geplaatst en zijn er verder geen mogelijkheden om de tent vast te zetten, dan kun je hiervoor stormblokken huren. Deze blokken wegen 25 kilogram per stuk en kunnen middels een touw aan de partytent worden bevestigd.

Tenten Huren - Gaaf! Verhuur Boek hier

Prijzen ex Btw. incl. bruiloft tent. Btw. Tent 4×8: incl. alle zijkanten 45,45 55,00 Partytent 4×8 Verhuur Helmond, bekijk hier al onze prijzen of neem contact met ons op! .

Wij werken al jaren met veel plezier voor onze klanten. Dat zijn behalve particulieren ook festivals, culturele instellingen, welzijns- en onderwijsinstellingen, clubs, scouting en bedrijven. En dat doen wij al 20 jaar.

Events Catering En Verhuur Vindt ze hier

Van Doorn Verhuur Van Doorn Verhuur is het adres voor de huur van tenten en faciliteiten voor party, horeca en evenementen. Daarnaast verhuren wij materialen en gereedschap voor bouw, hovenier en klusser. Onze klantenkring is divers: particulier, zakelijk, vereniging en instelling.

Feest Of Evenement Organiseren? - Tentenverhuur Boek hierHuur Een Partytent Boek nu

Jullie gaan trouwen! Trouwen, dineren en feesten onder een stretchtent maakt van jullie grote dag een onvergetelijke.

Huur Een Tent Voor Een Geslaagd Evenement Vindt hier

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.AkkoordNiet akkoord

LET'S TENT YOUR EVENT! MAX TENTEN MAX Tenten is van origine een hecht familiebedrijf. Een bekend en vertrouwd gezicht op veel festivals en evenementen. Klanten herkennen ons aan onze bijzondere tenten, representatieve en gemotiveerde medewerkers en vooral een sterke service. Bij ons kunt u met een gerust hart uw feesttent huren.

Partytent Evenement Vindt hier

De huurprijzen van de partytenten zijn gebaseerd op een reisafstand van maximaal 10 km. in een straal rond Coevorden. Daarbuiten rekenen wij een bedrag voor reiskosten vanaf Coevorden. Bel of mail gerust voor de mogelijkheden. Wij doen u graag een vrijblijvende prijsopgave! Indien u een partytent wilt huren dan komen wij de dag voorafgaand aan het evenement de tent opbouwen (of ‘s ochtends, in overleg) en bouwen de tent een dag na afloop van het evenement weer af.

v.m. inrichting tent b. v.) is ook mogelijk in overleg. Bij het huren van een partytent kunnen wij de verwarming en verlichting er bij leveren. Kijk op deze website wat wij beschikbaar hebben. Wij verhuren de heaters, statafels etc. ook apart. U kunt de spullen indien gewenst bij ons afhalen.

Grote Party Tent Huren Boek ze hier

Tenten Voor Evenementen - Creatieve Totaalaanpak Vindt hierLuxetent Huren Boek nu

Onze stretchtenten zijn bijzonder veelzijdig, omdat ze op allerlei verschillende manieren kunnen worden opgebouwd. Ideaal voor catering op locatie, bedrijfsevenementen, bruiloften, festivals of wat voor ander evenement u ook maar kunt verzinnen. Een stretchtent biedt net even meer dan een doorsnee feesttent!

Wilt u voor een feestje of groter evenement een tent huren in Brabant? Dan moet je Icomo Partyverhuur hebben! Deze specialist in tent verhuur is aanbieder van tenten in elke vorm en van elk formaat. tent huren feest. Ieder feest is natuurlijk uniek, dus bij Icomo Partyverhuur vindt u voor ieder soort feest wel een geschikte tent.

Navigation

Home

Latest Posts

Terrasoverkapping Horeca

Published Jan 18, 23
12 min read

Horeca Terras Overkappingen

Published Dec 12, 22
12 min read