Tent Huren - Vanaf € 10 Per Dag Boek nu

Gepubliceerd dec. 14, 21
7 min read

Partytent Huren? Met Opbouw En Bezorgservice Boek ze hier

De kosten van een stretchtent huren zijn belangrijk bij het organiseren van een evenement. De accommodatie is vaak één van de grotere uitgaven en moet dus in de begroting worden opgenomen. Bij Donselaar Tenten hebben we diverse soorten formaten Stretchtenten met ieder hun eigen prijs. Zo heb je de keuze tussen een kleinere tent voor een kleiner bedrag en een grotere tent voor een hogere huurprijs.

Zo weet je vooral waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan. Gemakkelijk de kosten inzien van een stretchtent huren, Benieuwd wat de kosten zijn van het huren van een Stretchtent? Je ziet het gemakkelijk op onze website. Kies bij de Stretchtenten voor het kopje ‘Prijzen’.

Werktent Boek hier

Daarnaast geven we een overzicht van de mogelijkheden. Zo biedt een Stretchtent van 20 bij 20 meter in een diner opstelling plaats aan 260 personen, terwijl er staand wel 530 mensen onder passen. Het is mogelijk één Stretchtent te huren, maar onze Stretchtenten kunnen onderling ook gemakkelijk gekoppeld worden. Realiseer de juiste sfeer voor jouw evenement, De Stretchtent is een populaire tent die veel sfeer brengt.

Waar de Stretchtent ook opgezet wordt, hij trekt altijd direct de aandacht. Doordat onze Stretchtenten in meerdere kleuren leverbaar zijn, zit ook de juiste kleur voor jouw evenement er altijd bij. Kies voor een rode, zwarte, taupe, platina of zandkleurige tent. Omdat de tenten onderling gekoppeld kunnen worden, kan je ook kiezen voor meerdere tenten van één of verschillende kleuren.

Tenten Huren - Gaaf! Verhuur Boek ze hier

Werktent Boek ze hierPartytent Huren? Verhuur & Events Boek je hier

Wat zijn de kosten van het huren van een easy up tent? Bij Partytentverhuur Nederland vind je in diverse maten. Bij ons heb je de keus om te kiezen voor een 2×2 meter, een 3×4. 5 meter, een 3×3 meter of onze grootste variant 3×6 meter. Voor de hand ligt natuurlijk dat deze verschillende formaten in prijs verschillen.

Deze lopen van onze kleinste variant 3×3 meter tot onze grootste variant 12×12 meter. De prijs voor de kleinste variant is €40,00 (zonder de mogelijke extra opties) en de grootste kost €500,00 (zonder de mogelijke extra opties). Bij het huren van een partytent kun je, net zoals bij de easy up tenten, de extra opties: op- en afbouwservice, de tentvloer en het laten leggen van de tentvloer, kiezen.

Tenten - Tent Your Event - Altijd Advies Op Maat Boek nuSkippy rent is al meer dan 20 jaar de tentenverhuur specialist voor zowel de zakelijke en de particulieren markt. festival tent. U denkt eraan om een overkapping of tent te huren? Kies onderstaand een tent om meer informatie te bekijken. We hebben onze tenten onderverdeeld in vele type tenten waardoor het overzichtelijk is welk type tent het beste bij uw evenement past.

Wij maken daarom graag voor u een vrijblijvende offerte die aansluit op uw wensen. Elke locatie is anders en daarom komen wij graag bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. We geven u gratis advies over welke tent het meest geschikt is voor uw feest of evenement.

Grote Party Tent Huren Vindt hier

Tentenverhuur - Tent Huren 300 Tot 60.000 Personen Vindt hierVerhuur Van Tenten, Kramen En Overige Artikelen Boek nu

Wij werken met tenten van het paraplu principe, ook wel vouwtenten, plooitenten of easy-up tenten genaamd. Deze tenten hebben de laatste jaren enorme ontwikkelingen meegemaakt in kwaliteit en stevigheid. Het grootste voordeel is dat deze tenten vlot opzetten. Geen gedoe met buizen en koppelstukken in elkaar steken, logge dakzeilen opleggen en gesukkel met elastieken om zijwanden op te hangen - huur tent.

Een vouwtent 3x3 huur je al voor €60 excl. btw - tent huren feest. De grootste maat, 4x8, kan gehuurd worden voor €150 excl. btw. Heb je het liever iets exclusiever? Dan is er ook de stertent (ook wel eens starshade genoemd) van 12m. Dit is een zéér sierlijke tent met een eenvoudige constructie.

Stretchtent Huren Prijs Boek hier

Ondanks de snelle opzet is deze tent van hoge kwaliteit met een hoge wowfactor. Ze biedt ruimte voor 40 tot 56 personen en kan gebruikt worden voor recepties (staand) of etentjes (zittend). Denk maar bijvoorbeeld aan een bruiloft, een communiefeest, een lentefeest, ... Je maakt hiermee een blijvende indruk bij je gasten! De huurprijs bedraagt excl.

Kan ik rekenen op hulp bij het opzetten? Dat kan zeker, maar dit moet je specifiek aanvragen op voorhand. Hulp van een medewerker kost €45 excl. btw / per uur. Doorgaans gaat het opzetten zeer snel en kan de klus binnen het uur geklaard worden. De decoratie en verdere afwerking worden overgelaten aan de klant.

Evenementen Tent Huren? - 30+ Jaar Ervaring Vindt hier

Liever een pakketje huren voor jouw verjaardags-, lente- of communiefeest? Ondek de Partyboxpakketten: .

Een partytent, ook wel feesttent, is een waardevolle toevoeging aan elk feest en evenement! Aangezien Nederland bekend staat om zijn wisselvallige weersomstandigheden, is het verstandig om dit product toe te voegen aan je bestelling. Naast het feit dat je met het huren van een feesttent mensen voorziet van een warme en overdekte ruimte in de buitenlucht, staat het ook nog eens erg gezellig (huur tent).

Evenement Tent Huren? Vindt hier

Huur Een Partytent Boek nuTentenverhuur & Partyservice Boek nu

Ook is de partytent handig om decoratie aan op te hangen: door de stalen buizen heb je genoeg plekken om ballonnen, slingers, en andere feestdecoratie op te hangen om zo een gezellige sfeer te creëren. Maar ook in de zomer biedt het huren van een tent een praktische uitkomst: bij hoge temperaturen willen de gasten vaak even in de schaduw kunnen staan, zodat niet de gehele dag de zon op hun gezicht schijnt.

Naast warmte zorgt de feesttent dus ook voor schaduw, en gezelligheid! Praktische informatie over het huren van partytenten Partytenten kunnen in verschillende soorten en maten worden gehuurd. Zo hebben we de traditionele, rechthoekige witte partytenten, maar ook de achthoekige blauwe pagodetenten. De pagodetent heeft een standaard afmeting van 5,0x6,8m, heeft een blauw doek en heeft qua model wat weg van een circustent.

Verhuur En Evenementen Servicebedrijf Boek je hier

De overige feesttenten die u kunt huren zijn wit van kleur, waardoor ze een frisse en ruimtelijke uitstaling hebben. Aan elke tent zijn doorzichtige plastic ramen toegevoegd, zodat de gasten vanuit de zijkanten naar buiten kunnen kijken (flextent). Naast ramen, kun je er ook voor kiezen om zelf deuren te creëren, zodat de visite op meerdere plekken de tent in en uit kan lopen.

De feesttenten zijn beschikbaar in verschillende maten. Zo kunnen wij voordelig tenten samenstellen in de formaten: Ook bieden wij de mogelijkheid om door middel van het koppelen van tenten meer formaten aan te bieden. Dit houdt in dat er twee tenten naast elkaar komen te staan en stevig aan elkaar worden bevestigd.

Grote Party Tent Huren Vindt hier

Met het koppelen van tenten zijn onder andere de volgende formaten beschikbaar om te huren: Staat de maat die u wilt huren hier niet tussen? Door het combineren van onze verschillende tenten zijn er natuurlijk allerlei formaten partytenten mogelijk! Door deze flexibele constructies kunnen wij aan elke klant zijn wens voldoen.

Prijs partytenten Net als al onze andere producten, bieden wij ook onze partytenten voor een voordelige prijs aan. Zo is onze kleinste tent die u kunt huren, 4x3m, 75 euro en loopt dit op naarmate het formaat van de tent groter wordt. Vergeet ook zeker niet te kijken naar onze aanbieding ‘Actietent (6x4 meter)’.

Festivaltenten En -Faciliteiten Boek je hier

En dit alles voor maar 185 euro, i. p.v. 211,00 euro! Voordeliger dan dit ga je het niet vinden. Voor een volledig prijsoverzicht kunt u op de volgende link klikken: Prijzen partytenten. Opbouwen en afbreken Jumping Almere vindt het belangrijk om een goede service en kwaliteit aan haar klanten te bieden.

Navigation

Home

Latest Posts

Terrasoverkapping Horeca

Published Jan 18, 23
12 min read

Horeca Terras Overkappingen

Published Dec 12, 22
12 min read